изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:17 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани  4  криминални престъпления.



-На 04.12.2011 г. в с. Обричище, общ. Балчик , от служители на РУП Албена е извършена проверка на каруца, собственост на Й.А., на 35 год. При проверката е установено, че лицето превозва около 1 кубически метър дърва за огрев, които са обект на кражба от сечище, намиращо се в землището на с. Оброчище. По случая е образувано досъдебно производство.

-03.12.2011г. в РУП Тервел е получено съобщение, затова че в с.Царичино, общ. Балчик, неизвестно лице е извършило кражба на 300 литра дизелово гориво от колесни трактори, собственост на 59 годишния Д.Д от гр. Балчик. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

През денонощията на територията на областта са възникнали 3  пътно- транспортни произшествия с материални щети.

-На 04.12.2011г., около 19.50 часа, на кръстовището на ул. “Христо Ботев” с ул. “Гривица” в гр. Добрич, 61 годишния водач на лек автомобил “Опел Вектра”, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в движещия се автомобил “БМВ” с водач В.Й., на 22 год. от гр. Добрич. Вследствие на пътно-транспортното произшествие по двата автомобила има нанесени материални щети. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,21 промила в издишания от водача на лекия автомобил “Опел Вектра” въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 04.12.2011г., около 08,20 часа, в гр. Добрич, по ул. “Димитър Ковачев” 30 годишния водач на лек автомобил “БМВ”, поради движение с несъобразена скорот с пътните условия е загубил контрол над автомобила и се блъска в метален стълб. Вследствие на пътно-транспортното произшествие по автомобила са ненесенби значителни материлани щети. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,98 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано досъдебно производство.           

 

 

            Възникнали са 4 пожара без щети и 7 с материални щети.

            -На 03.12.2011 г., около 16.00 часа е получено съобщение за възникнал пожар в двора на частен дом в Божурово, общ. Добрич. В резултата на пожара е пострадал 77 годишния Г. М., който е с обгаряния по лицето и ръцете, и е настанен в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Причината за пожара е детска игра с открит огън. Унищожен е 1 тон фураж.

           

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди