изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:37 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Ще работите по задачите си и ще отхвърлите голяма част от тях, без това да ви създава напрежение. Но има неща, които не зависят от вас и в тази връзка ще търсите партньорството на влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ - Като истински професионалисти ще покажете позициите си по важен въпрос, запазвайки добрия тон и без да се поставяте в зависимост от ничии решения. Силни сте и ще намерите изход за себе си.

БЛИЗНАЦИ - Трудностите на работното място ще изострят чувствителността ви. Ще проявите твърдост на волята. Усилията ви да задълбочите познанията си в областта, в която се трудите ще ви донесат дивиденти.

РАК - Ще се съсредоточите върху конкретни задачи, водещи до бързи резултати, в желанието по-скоро да видите осъществени идеите си. С работата си ще събудите интереса на колегите си и са възможни общи действия.

ЛЪВ - Ще се съюзите с хората, доказали лоялността си към вас и заедно ще постигнете общата си цел. Заемете се с решението на личен проблем и го решете веднъж за винаги, за да не ви напомня отново за себе си.

ДЕВА - Ще търсите повече информация във връзка с възникнал проблем и без излишно суетене ще се заемете с решението му. Ще подсигурите бюджета на семейството и ще внасяте яснота и спокойствие.

ВЕЗНИ - Проявявайки непримиримост към нередностите около вас, ще си навлечете главоболия и обтягане на отношенията с определени хора. Наясно сте с претенциите си, но не изпадайте в крайности.

СКОРПИОН - Като участник в събитията, ще приложите на дело опита и знанията си, което ще повиши очакванията ви. С работата си ускорявате развитията им, насищайки ги с по-добра енергия и практични проявления.

СТРЕЛЕЦ - Ще работите в стремежа си да подобрите собствената си позиция на работното място и там, където влагате енергията си. Други от вас ще решават проблемите си в движение и ще планират проекти.

КОЗИРОГ - С контактите си ще разширите възможностите пред себе си в интересуващата ви сфера. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от нова личност.

ВОДОЛЕЙ - Паралелно с високите си изисквания към околните, ще работите и за повишаване на собствената си информираност и професионална подготовка. И защото сте добре организирани, ще постигнете напредък.

РИБИ- С повече усилия ще стигнете там, където сте тръгнали. Романтичен флирт с човек, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Тя ще ви вдъхнови. Постепенно животът ви навлиза в нов, по-зрял етап.


Какви приятели са зодиите?

Връзката между зодии и болести

Какъв цвят жена си ти според рождения ти ден? И какво казва той за теб?

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Забавен хороскоп: ето как реагират зодиите към смъртта


 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди