изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП  ЗА 7 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Наред с текущите си задачи ще поемете нов ангажимент, за който най-после се чувствате подготвени. Търсете сътрудничеството на хора, запознати отблизо с проблематиката на работата ви.

ТЕЛЕЦ - На делова среща или друго важно събитие ще покажете своята решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си. Избрали сте нелек път, но ще продължите напред.

БЛИЗНАЦИ - Ще покажете благоразположението си към онези, с които ви свързват професионални и лични ангажименти и това ще се отрази на всички ви. Ще работите за създаване на подходящи условия.

РАК - Работещите в екип ще получат възможност за включване в проект, обещаващ добри доходи. За някои това е шанс да бъдат забелязани, последващите развития ще са в положителна посока.

ЛЪВ - При много от представителите на знака се забелязва оживление както в личните дела, така и във финансовата сфера. На път сте да промените съществуващото положение, вземайки нещата в свои ръце.

ДЕВА - Отговорно и с внимание ще отделите голяма част от времето си за решаване на служебен проблем. Изпълнени сте с енергия и желание да се доказвате и това ще засили активността ви на работното място.

ВЕЗНИ - Гъвкави в мисленето си, ще се справите с възникващите проблеми и ще намирате решения без отлагане. Ще дадете предпочитание на проекти, които са бързо реализуеми и с добра печалба за вас.

СКОРПИОН - Като будни хора ще реагирате адекватно на случващото се, нещо повече. Ще го насочите в своя полза, доколкото това е по силите ви. Възможни са изненади, но във всички случаи ще останете верни на себе си.

СТРЕЛЕЦ - Ще задълбочите отношенията си с човек, с когото ви свързват общи интереси, било то по бизнес или в духовен план. Предстоящите финансови реализации ще се отразят благоприятно на живота ви.

КОЗИРОГ - Денят е особен и това налага да бъдете по-внимателни в работата си и във всичко, с което се захващате. Възможно е да бъдете провокирани да покажете непоколебимостта си, защитавайки интереси или позиции.

ВОДОЛЕЙ - Повишената ви чувствителност ще създаде предпоставки за динамика и емоции. Професионалното ви отношение към работата може да ви постави в позиция на наблюдаващи, което не винаги носи предимства.

РИБИ- Ще намерите нужните ви средства за постигане на намеренията си днес, стига да ги поискате от когото трябва. Работата ви ще потръгне, ако привлечете на своя страна хора, в чиито качества сте убедени.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди