изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:47 EEST
Търсят тройния убиец като Таки    
Ред и сигурностТройният убиец Гаврил Петков, който направи за смях родната полиция, ще бъде издирван с европейска заповед за арест, тъй като се предполага, че е напуснал България. По същия начин ченгетата търсят и наркобоса Христофорос Аманатидис- Таки, но той им се изплъзва от три години.



На 20 септември 72-годишния пенсионер Гаврил застреля сестра си, внука й и единия й син хладнокръвно заради спор за вила. След това изчезна безследно.

Вече близо 3 месеца българските власти залагат капани и търсят стрелеца пенсионер, но без успех.
“Почти сме убедени, че Петков се е скрил в чужбина. Сякаш потъна вдън земя. Провели сме много щателно издирване. Много е трудно да се укрие за такъв дълъг период от време в страната. За разлика от Таки, който е в Южна Африка, Гаврил се е скатал в някоя западноевропейска държава”, категорични са разследващите.

“Предполагаме, че ако наистина е напуснал България, това е станало веднага след убийството. Убедени сме, че всичко е много добре подготвено и допускаме, че има помагач”, коментират пред “България днес” разследващите. http://www.blitz.bg/
 
 


Сходни връзки

Търсят тройния убиец като Таки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди