изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:58 EEST
ИВАЙЛО РАДЕНЦОВ И АНТОН ПЕТРОВ НАПУСКАТ КАЛИАКРА    
СпортХалфът Ивайло Раденцов и защитникът Антон Петров няма да играят повече с екипа на Калиакра, научихме от президента на каварненския клуб Венцислав Василев. Договорите на двамата изтичат в края на тази календарна година и няма да бъдат подновени, тъй като състезателите са решили да продължат спортната си кариера в друг отбор. Калиакра се разделя и със словака Якоб Хронец, който бе преотстъпен от състава на лидера в "А" група Лудогорец (Разград). За родното Каляри няма да играе повече и нападателят Ивайло Зафиров.

 Синът на Адалберт Зафиров, който бе старши треньор на Калиакра до средата на есенния полусезон, не можа да се наложи в състава на каварненци и също си стегна багажа. От Венцислав Василев научихме още, че за срещите от пролетния полусезон на "А" група на мястото на напусналите ще бъдат привлечени няколко състезатели. "Ще търсим един нападател и двама халфове", каза още президентът на Калиакра.           

 


Сходни връзки

ИВАЙЛО РАДЕНЦОВ И АНТОН ПЕТРОВ НАПУСКАТ КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди