изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:18 EEST
В АНГЛИЯ ИЗУМЕНИ: ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ БЕРБАТОВ    
СпортМедиите в Англия не са пропуснали да отразят новината, че нападателят на Манчестър Юнайтед и голмайстор на Висшата лига - Димитър Бербатов, е на второ място в класацията за Футболист на годината. На Острова информират, че Бербатов получава 24% от гласовете, а победител е премиерът на страната Бойко Борисов.

Те обаче са пропуснали, че става въпрос за избор на феновете, а не за крайно класиране в анкетата. Цитирана е и част от декларацията на Бойко Борисов от понеделник. "Това е протестен вот. Този избор не е сигнал, че Борисов е най-добрият футболист, а че българският футбол се нуждае от реформи. Предлагам организаторите да анулират вота или да дадат наградата на най-добрия млад футболист". Медиите на Острова са уточнили за своите читатели, че Борисов участва във футболни двубои с екипа на третодивизионния Витоша (Бистрица) и си обясняват този избор с бойкот от страна на феновете заради слабата година за националния тим на България, както и за клубните отбори.

 


Сходни връзки

В АНГЛИЯ ИЗУМЕНИ: ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ БЕРБАТОВ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В АНГЛИЯ ИЗУМЕНИ: ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ БЕРБАТОВ
Автор: Anonymous да 2011-12-07 @ 19:16 EET
Поредната Българска глупост!
В АНГЛИЯ ИЗУМЕНИ: ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ БЕРБАТОВ
Автор: Anonymous да 2011-12-09 @ 01:19 EET
Ами за разлика от Бербатов, Примиер-министърът ни, нито се контузва, нито е резерва. Седи на линията на засадата и винаги точно бие дузпата. Бие наред, само малко "Локо(Горна Оряховица) му се пъне, ама малко...:)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди