изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Проявявайки независимостта си на работното място и разграничавайки собствените си отговорности от тези на колегите, може да си навлечете нечия неприязън.

ТЕЛЕЦ - Имате ясна визия за това как трябва да се случват нещата ви и ще работите за осъществяването им, оставайки често на втори план здравето и времето си.

БЛИЗНАЦИ - С такт и извеждайки истината като водеща позиция, ще постигнете разбирателство по спорни и други теми. Ако имате съмнения и това ви създава притеснение, не се стремете начаса да си ги изясните а позволете на времето да работи за вас.

РАК - Днес ще приемете присърце работата си и без да считате за нужно да се обяснявате на когото и да било, ще работите и довеждате семейните и други свои ангажименти до край.

ЛЪВ - Възможно е заради прекомерната си натовареност да се почувствате изнервени и уморени от работата си, но не винете другите за това си състояние.

ДЕВА - Погрижете се за делата си, като внесете повече яснота в работата си, без да се натоварвате психически. Не може да се отрече прагматичния ви подход, но изглежда има въпроси, които изискват да разширите познанията си по тях.

ВЕЗНИ - Недоволството ви към някого ще владее мислите и действията ви, и ще оказва неблагоприятно влияние на обстановката около вас. Въздържайте се от подобни прояви, вредите и на себе си, като губите енергия и уважение.

СКОРПИОН - Запазете доброто си отношение към човека, с когото сте споделяли обща цел, но пътищата ви са тръгнали в различни посоки. Ще откриете нов път пред себе си и той ще ви помогне да подобрите увереността и самочувствието си, дано това ви направи щастливи.

СТРЕЛЕЦ - Постигнете ли го, работата ви ще потръгне, а може и да приключите с конкретни задачи в рамките на деня.

КОЗИРОГ - Направете нещо повече, за да заздравите партньорската си връзка. Успеете ли, това ще се отрази добре на духа и самочувствието ви, и създаде предпоставки за нови придобивки.

ВОДОЛЕЙ - Спазете обещанията си и не оставяйте погрешни впечатления за себе си. От друга страна ще получите допълнителни средства и бонуси, с които ще задоволите част от нуждите на бита си

РИБИ - Днес макар и с известни трудности, но ще решите свои или проблеми на близък човек. С повече такт и търпение ще намерите верния тон и ще вземете инициативата в свои ръце.

 

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

 

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

 

Най-дразнещите черти на отделните зодии

 

Какъв е секс стилът ви според зодията?

 

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди