изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:55 EEST
Нова верижна катастрофа стана на АМ ”Хемус”    
Новини

Тежка верижна катастрофа e станала около 18.10 ч. на автомагистрала "Хемус, след като са се ударили шест автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал в района след тунела „Витиня”, преди моста на село Бебреш в посока Варна.



При верижния удар е пострадал един човек, но по първоначална информация нараняванията му са леки.
Движението в района бе временно спряно за опесъчаване на платното, върху което се е разляло масло, каза директорът на Областната дирекция на МВР София комисар Николай Николов, цитиран от БНР.

Един от автомобилите пък трябва да бъде изтеглен с помощта на специализирана техника, заради което трафикът в посока Ботевград отново ще бъде спрян за около десетина минути.

От „Пътна полиция” апелират водачите да шофират с повишено внимание и намалена скорост, особено в участъците, където настилката е мокра.

Само преди четири дни катастрофа с 18 коли затвори за часове тунела на Витиня на автомагистрала „Хемус” в посока Варна. Катастрофираха ТИР, два товарни автомобила и 15 леки автомобила, а двама души бяха ранени. В продължение на повече от три часа движението бе отклонено по стария път при река Витинска. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Нова верижна катастрофа стана на АМ ”Хемус” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди