изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:58 EET
Пиянде качи двама на мотор, уби единия от тях и опита да се покрие    
Ред и сигурност
23-годишен пишман рокер се напи, подкара мотор, въпреки че няма книжка, качи още двама, катастрофира и избяга, след като разбра, че един от возещите се е загинал. Покъртителният инцидентът е станал на пътя между ломските села Киселево и Дъбова махала, съобщават от МВР.


Самонадеяното пиянде решило да се направи на мъж с "Хонда" 150. Подкарал я с възможно най-висока скорост, но липсата на какъвто и да е опит му попречила да овладее японската машина на опасен завой. Опитвайки да продължи надясно, смелчагата загубил контрол над "Хонда"-та, която изхвърчала в противоположната посока и се забила в железни колчета от предпазната мантинела.

Вместо да помогне на агонизиращите си приятели - 22-годишно момиче и 16-годишно момче, ненормалникът запалил в неизвестна посока с илюзията, че ще се скрие. Раните от катастрофата все пак преборили крехката му воля и няколко часа по-късно, куцук-куцук, той постъпил в ломската болница.

Там вече го чакали изоставените от него приятелчета. Едното от тях обаче - 16-годишното момче, вече било покрито с бял чаршаф. Смъртта на тийнейджъра вдигнала на крак цялата болница, като на място веднага бил повикан полицейски екип. Униформените изчакали т.нар. шофьор да бъде обслужен от медицински екип, след което го отвели със себе си.

По случая е образувано досъдебно производство, а на семейството на загиналия тийнейджър било обещано, че 23-годишният убиец ще бъде изправен пред съда в максимално кратки срокове. "Единствената добра новина е, че поне състоянието на момичето, което също е пострадало при инцидента, е добро и животът й е вън от опасност", обясниха от МБАЛ-Лом.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Пиянде качи двама на мотор, уби единия от тях и опита да се покрие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди