изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:28 EET
МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА „РЕДЖИНА МАРИЯ СПА”    
Туризъм

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков връчи наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за морски четиризвезден хотел на "Реджина Мария СПА” в Балчик, информират от МИЕТ. Най-голяма браншова организация в туризма раздаде годишните си призове за 15-и път. Те са с най-дълга традиция в сектора и тази година бяха присъдени в 24 категории - за хотели, ресторанти, мениджъри, банки, медии и др. Шест от тях бяха новоучредени.



"Тази година беше поредната в кризата, от която българският туризъм излиза с добри резултати и самочувствие въпреки глобалните проблеми". Това е заявил министърът по време на церемонията. И е посочил, че и през 2011-а имаме приблизително с 4.5 % повишаване на туристите и на приходите до края на октомври. Не са много браншовете, които за последните три години могат да съобщят такива цифри, е подчертал министърът. Той се е обърнал към членовете на БХРА с думите, че те усъвършенстват работата си непрекъснато в едно от най-важните неща – онези, които дават духа и усещането на една страна и предразполагат гостите й да се чувстват добре.

Имаме с 4 млн. лв. повече средства в бюджета за туристически маркетинг и реклама за следващата година в сравнение с 2011-а, е посочил още Т. Трайков и е допълнил, че всичко това доказва как държавата успява да даде своя принос за развитието на бранша, когато го приоритизира.

НДТ
 


Сходни връзки

МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА „РЕДЖИНА МАРИЯ СПА” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА „РЕДЖИНА МАРИЯ СПА”
Автор: Anonymous да 2011-12-09 @ 08:22 EET
МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА „РЕДЖИНА МАРИЯ СПА”
Автор: Anonymous да 2011-12-09 @ 09:51 EET

БРАВО !  УСПЕХ.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди