изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:37 EEST
РАДОСТ ЗА ОВЦЕТЕ И КУЧЕТАТА В САЩ: Сенатът на САЩ реши да узакони в армията секса с животни    
По светаПроект за закон за военния бюджет, приет от Сената на САЩ, съдържа положението за отмяна в армията на наказанието за содомия, съобщи Associated Press. Обемистият законопроект е приет още на 1 декември, обаче едва сега журналистите са се натъкнали на тази пикантна подробност.



Сенаторите възнамеряват да отменят член 125 от Кодекса на военното правосъдие, определящо содомията и като полово сношение с животни. Не е ясно дали всъщност сенаторите не са искали да снемат забраната само за еднополови връзки.

Шефът на сенатския комитет по въоръжените сили демократът Карл Левин на 8 декември заяви, че отмяната на този член е формална процедура. Забраната за содомията беше отменена от Върховния съд още през 2003 година като неконституционно навлизане в частния живот.

Преди това през тази година в американската армия бе прекратено действието на забраната за служба на откритите гейове и лесбийки.
 
 


Сходни връзки

РАДОСТ ЗА ОВЦЕТЕ И КУЧЕТАТА В САЩ: Сенатът на САЩ реши да узакони в армията секса с животни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди