изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:03 EEST
На връх Никулден избраха Мис Бургас България 2011    
Мис & Мистър Елитът на град Бургас се събра на конкурса Мис Бургас България 2011 в клуб „Кибо лайф”. Над 400 души аплодираха победителката Верджиния Арамова.  Морската красавица е на 17 години и е с перфектни мерки. Заедно с короната и лентата Верджиния получава и възможността да участва на Мис България.

Тя си тръгна и с ваучер на стойност 5000лв от д-р Николай Георгиев, договор с модна агенция „Визаж”, почивки в курортите Велинград и Банско, козметика и процедури за разкрасяване.

Верджиния Арамова бе избрана на 6.12.2011 за Мис Бургас България 2011 Верджиния Арамова бе избрана на 6.12.2011 за Мис Бургас България 2011
   
  „Журито наистина се затрудни, тъй като всички участнички бяха много красиви и всяка от тях заслужаваше титлата, радвам се че стигнаха до консенсус и се надявам Верджиния да ни представи достойно на Мис България, ако успешно премине кастинга”,сподели една от организаторките Ваня Кирова.
  
  Втора стана Мартина Гинчева, а трета Деница Пеева.
  
  Десетте участнички дефилираха в три тура – с ролките на „Арт студио КАВ”, с бельо на „Севън Секъндс” и вечерните облекла на Стоян Радичев, а за перфектните им грим и прически се погрижиха фризжорски салон „Бонита”.
  
  Сред гостите бяха забелязани Гери Райчевска, Данчо Динев, най-проспериращия спортен мениджър Николай Жейнов и много други.
  
  За доброто настроение на гостите в клуб „Кибо Лайф” се погрижи фолк певицата Бриана.

http://gossip.erogance.eu

 


Сходни връзки

На връх Никулден избраха Мис Бургас България 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди