изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:50 EEST
Спипаха извършител и организатор на въоръжен обир    
Ред и сигурност

Полицаи от РУП-Първомай задържаха извършител и организатор на въоръжен грабеж. Двамата са заловени няколко часа след престъплението, съобщи пресцентърът на МВР. Около 10.00 ч. в събота в полицията е получен сигнал, че 34-годишен служител на фирма за доставка на ваучери и цигари, е ограбен в здравната служба на пловдивското село Дълбок извор.



Малко преди това дистрибуторът бил извикан от Г.Я. (34 г.), собственик на дрогерия в селото, да му достави ваучери за мобилен оператор.

В коридора на сградата снабдителят бил изненадан от маскиран мъж, който с няколко удара го повалил на земята, взел му чантата и побегнал.

Потърпевшият подгонил грабителя и стрелял по него няколко пъти със законно притежаван пистолет.

При процесуално-следствените действия, с помощта на две следови кучета, в близост са намерени маската и чантата, от която липсвали само парите. Малко по-късно бил установен извършителят на грабежа - М.Д. (28 г.) от Дълбок извор, криминално проявен. У него е открита липсващата сума и ножа, с който е извършено престъплението.

Пред служителите на реда мъжът обяснил, че преди време собственикът на дрогерията му предложил да нападнат и ограбят дистрибутора. По случая е образувано досъдебно производство. М.Д. и Г.Я. са задържани за 24 часа в ареста на РУП-Първомай. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Спипаха извършител и организатор на въоръжен обир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди