изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:10 EET
ФИЛМ ЗА АЛБЕНА ПО НЕМСКИ ТВ-КАНАЛ    
Туризъм

Филм за Албена ще се завърти в навечерието на Коледно-новогодишните празници по популярния немски телевизионен туристически канал Sonnenklar.tv, който е собственост на FTI, съобщиха от туристическото дружество. Това е станало ясно на среща в Германия на представители на курорта с Митя Кочевар – директор на дестинации Словения, Хърватска, Черна гора, Румъния и България във FTI.



Пазарът в Германия вече дава оптимистични индикации за записванията за ваканция през 2012 г. в Албена. Според старши мениджъра в отдел „Маркетинг и продажби” на немски пазар Елена Георгиева, потвърждение за това е дал Дирк Берлингхоф, който е управляващ директор в Алтурс. Той смята, че основна причина за това е, че немският туроператор има собствени чартъри.  Гостите от Германия, повечето от които са редовни посетители, са отличили чистия плаж, спокойствието и хубавата храна в Албена.

„Туроператорът РЕВЕ със своите марки ITS, Tjaereborg, Jahn Reisen  започват по традиция първи лятната програма за България. За 2012 г. има 3 основни летателни дни – събота, неделя и понеделник и 2 допълнителни – сряда и петък – през главния сезон. За разлика от някои други туроператори РЕВЕ са предложили полети от всички летища, от които в Албена е имало гости от Германия до сега”, казва още Елена Георгиева, която добавя, че най-новите каталози на Албена на немски език вече са достигнали до всички големи центрове в Германия.  

По предложение на FTI, които са спонсори на отбора по хокей на Мюнхен, Албена ще участва в томбола на последния мач за годината на тима в Германия. Срещата, която се очертава да бъде посетена от 12 000 зрители, е насрочена за 30 декември. В една от третините ще се разбере късметлията, който ще спечели едноседмична почивка в Албена. НДТ

 

 


Сходни връзки

ФИЛМ ЗА АЛБЕНА ПО НЕМСКИ ТВ-КАНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди