изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Днес е възможно напрежението да ви завладее повече, предвид важността на делови или семеен въпрос, чието решение не търпи отлагане, но не бързайте да се притеснявате.

ТЕЛЕЦ - Позволете на градивните си мисли да намерят проявление в делата ви днес. Дори и на моменти да сте с променливо настроение, не позволявайте то да ви разколебае в намеренията ви.

БЛИЗНАЦИ - Нерешените проблеми на работното място и в семейството, част от които и финансови, ще ви подтикнат да търсите нови възможности за справяне с тях.

РАК - Не можете да промените света, но можете да му въздействате с позитивните си нагласи и послания, променяйки себе си.

ЛЪВ - Възможни са проверки от финансов, битов и друг характер, което ще повиши напрежението около вас. Въведете документацията си в ред, като не пренебрегвате семейството и поетите си ангажименти.

ДЕВА - Работата ви, свързана с професионалните ви проекти и бизнеса, ще ви натовари повече днес и това ще ви направи по-чувствителни към несъвършенствата на другите.

ВЕЗНИ - Без да изпитвате силно желание за изява, ще следвате задълженията си, но не и водени по чужди мисли и интереси. Или поне така би трябвало да бъде, за да сте в хармония с енергетиката на деня.

СКОРПИОН - Договорените условия по предстоящ проект ще ускорят общата ви работа. Обратното би значело да сте враждебни и скучни, което не е в ничии интерес.

СТРЕЛЕЦ - В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви, но може би има и друга причина за тях. Не сте достатъчно настоятелни към онези, на които сте поверили част от делата си.

КОЗИРОГ - Проявете уважение към хората, които ви подкрепят, за да не загубите вярата си по пътя. Не приемайте поведението им за даденост, защото и те имат своите грижи, оценете доброто им сърце и желание да ви виждат по-често усмихнати.

ВОДОЛЕЙ - Разкривайки повече от уменията си на работното място или в сферата, от която се интересувате, ще впечатлявате и създавате условия за професионален и личен просперитет.

РИБИ - Противопоказни днес са алкохола, цигарите, препоръчва се лечебен глад и изчистване от токсини. Подмладяващите процедури имат видим ефект.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ 



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди