изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:06 EEST
ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР В ОБЩИНА ШАБЛА    
КултураТеатралната постановка „Бардак” на читалище „Съгласие”-гр.Каварна по Габриел Бартоли бе представена вчера в залата на читалище „Зора” в Шабла. Днес празничният календар в общината продължава  с представянето на традиции и обичаи под наслов „Ой Коледо, мой Коледо” в Зеления образователен център. Там ще бъде подредена и коледна изложба–базар от сурвакници, картички, сувенири.

На 17 декември от 18,00 ч. в читалище „Слънце” в с. Крапец ще се състои коледен концерт. Същия ден ще се проведе и общински турнир по тенис на маса в Спортен комплекс-Шабла. На 19 декември в  Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Шабла се организира коледен празник „Край огнището…” Под наслов „При нас е весело” ще премине коледния празник на децата във филиалните групи в с. Крапец и с. Дуранкулак. На малчуганите ще гостува клуб „Буратино” при ОДК с детската пиеса „Край елхата”. Коледен поздрав „Весела Коледа” ще отправят ученици от СОУ „Асен Златаров” към учители–пенсионери от Клуб на учителя.
В концерта по случай предстоящите празници в НЧ „Дружба” в с. Дуранкулак ще се представят самодейни състави. Ще бъде подредена и изложба. „Коледно шоу” е наречен - празникът в ОУ „Св. Климент Охридски” в с. Дуранкулак.
Новата 2012 година шабленци ще посрещнат пред читалище „Зора”. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР В ОБЩИНА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди