изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:19 EEST
ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ВУМК ВЛЯЗОХА В РОЛИ НА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ    
ОбразованиеПреподаватели от Висше училище Международен колеж в Добрич се превъплътиха в образи, близки до световни и европейски лидери, и така сервираха ястията и напитките на своите студенти. Това стана по време на традиционното парти,  което академичният състав организира за своите студенти.

Така например, академичният директор на ВУМК доц. д-р Станислав Иванов бе „Стан Берлускони”, който умело сервираше на своите гости, дошли от британската магистърска MBA програма на висшето училище във Варна.

Началото на програмата започна с общ танц, изпълнен от преподавателите, който вдигна на крака студентите, а в разгара на купона се появи ректорът, който почисти между масите.

За настроението на гостите се погрижиха двама млади таланти – Ани Сарандева, която бе една от фаворитите в предаването „Гласът на България”, и Велико Димитров от ПГТП „Райко Цончев”, който и акомпанира със своята китара.

„Не очаквах да видя подобно нещо, чувал от моите колеги, че това парти е уникално, но не ми се вярваше. Преподаватели успяха да ни накарат да се чувстваме наистина специални за тях. Лекторите тук ни карат да се чувстваме като равни с тях, което мисля, че е страхотно.” – сподели Бениек от Йордания, студент първа година.

Преподавателското парти е традиция, която съществува близо 20 години във висшето училище - преподавателите, начело с ректора да организират шоу на дата около  студентския празник 8-ми декември, за да отпразнуват заедно празника и покажат на студентите, че и те могат да се забавляват. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ВУМК ВЛЯЗОХА В РОЛИ НА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ВУМК ВЛЯЗОХА В РОЛИ НА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ
Автор: Anonymous да 2011-12-15 @ 15:35 EET
Освен семестериалната такса нищо впечетляващо няма в това училище и за какви "студенти" става въпрос тука?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди