изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:52 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 16 - 22 декември 2011 година    
Времето

През нощта срещу петък облачността ще се увеличава и през деня ще бъде значителна с превалявания от дъжд. Вятърът през нощта ще се ориентира от юг слаб, по Черноморието умерен до силен, а през деня ще се ориентира от запад и ще е умерен, в северните райони засилен. Минимални температури от 3 до 8 градуса. Максималните температури ще са най-често между 8 и 13 градуса. Привечер ще започне временно разкъсване и намаление на облачността.



В нощта срещу събота облачността ще намалее, а вятърът ще се усили умерен до силен и ще се обърне от югозапад. През деня облачността ще бъде значителна, а около пладне ще завали. Ще духа временно засилен юг-югозападен вятър, който в Дунавската равнина късно след обяд ще се ориентира от запад. Максимални температури временно ще се повишат до 10-15 градуса.

През нощта срещу неделя ще нахлува студен въздух и валежите на места ще са примесени със сняг, а през деня облачността ще бъде значителна с превалявания. Привечер ще започне намаление на облачността. Вятър от запад и северозапад умерен. Късно следобед ще започне да отслабва. Минимални температури 0-5. Максималните температури ще са между 3 и 8 градуса.

В понеделник преди пладне ще има значителна облачност главно над югоизточните райони, а след пладне и над целия район. На места ще има превалявания. Вятър от югоизток слаб до умерен, ще стане от изток. Минимални температури 0-5 градуса, максимални – 5-10.

Във вторник значителна облачност с валежи, по-значителни преди пладне. Вятър от южна четвърт, ще стане западен и ще се усилва умерен до силен. Температури без съществен дневен ход около 3-8 градуса, през нощта ще се понижават.

В нощта срещу сряда променлива облачност с превалявания на места от сняг. Сутринта все още ще е облачно, но по-късно ще настъпи разкъсване и намаление на облачността. Температурите ще се понижават и минималните ще са от -3 до 2, а максималните от 1 до 6 градуса.

В четвъртък ще има значителна облачност с валежи главно над югоизточните район и Черноморието. Вятър от северозапад – ще стане от север умерен до засилен. Минимални температури от -5 до 0, максимални от 0 до 5.

Вълнението в началото ще е 1-2 бала, но после ще се усили, в неделя временно до 4 бала. Температура на морската вода 7-9 градуса.

 

Деж.синоптик: И.Куюмджиев

ЖИВАКЪТ СЧУПИ РЕКОРД ЗА 14 ДЕКЕМВРИ

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 16 - 22 декември 2011 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди