изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:40 EEST
ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС    
ОбществоЛюбими изпълнители от телевизионното шоу на БТВ "Гласът на България" са поредните звезди, които се включват в благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!".


Концерт с тяхно участие ще се проведе на 22 декември. До момента готовност да пеят за малката Алекс са заявили  Роксана, Гергана Коева, Валентина Димитрова, Ани Сарандева, Кристина Аврамова, Георги Дюлгеров, Радослав Гергов и Георги Георгиев. В благотворителната проява ще участва и квинтет "NEW 5" от СОУ "Свети Климент Охридски", чиято песен "Chance for better life" се класира на първо място с най-много точки - 190, във втория кръг на конкурса за избор на българска песен за "Евровизия 2011".
Концертът ще се проведе с подкрепата на община град Добрич, ВиК и НЧ "Йордан Йовков-1870 г.". Покани могат да бъдат закупени на касите на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП и в ЦКБ, в читалище "Йордан Йовков-1870 г." и в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна". Цената на поканата е 5 лева.


 


Сходни връзки

ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди