изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
КАЛИАКРА ЩЕ ИГРАЕ С РУМЪНЦИ    
СпортСтарши треньорът на Калиакра Радостин Трифонов вече уговори първите контролни срещи за зимната подготовка. На 21 януари каварненци ще срещнат румънския втородивизионен тим Мангалия, на 24-и ще играят с третодивизионния Черноморец (Балчик), а на 28-и ще гостуват в Добрич на Добруджа. В началото на февруари родното Каляри ще участва в поредното издание на традиционния футболен турнир "Албена къп", в който ще изиграе поне три мача.

Кметът на Каварна Цонко Цонев каза за медиите, че до началото на предсезонната подготовка футболистите ще си получат всичко дължимо и от тях ще се иска да бъдат пределно мотивирани, за да постигнат целта си в първенството - оставане в "А" група. В момента ръководството на клуба води разговори за привличането на състезатели за втория полусезон. Треньорският екип преговоря и с лидера в първия ни ешелон Лудогорец (Разград) за преотстъпването на играчи до края на първенството.   

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ЩЕ ИГРАЕ С РУМЪНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди