изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:00 EEST
ПАЛЕЖИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ - ГОРЯХА НОВИ ТРИ КОЛИ    
Новини

Три коли бяха подпалени тази нощ, съобщиха от полицията. Първият автомобил е запален в Перник, малко по-късно друг в Волуяк и още в един столичния квартал "Младост"3. Засега няма задържан, предаде БТА. Днес Софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на един от задържаните за няколко други палежа - Юлиян Ковачки.



Вчера след палеж на 2 коли бе задържан 27-годишният Радослав Стоянов, който е направил самопризнания. Той стана третия задържан подпалвач. Другите двама, които полицията успя да залови, са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки. В петък съдът остави Куката в ареста. Той е обвинен за палежа на три коли в квартал "Западен парк".

Юлиян Ковачки е задържан в нощта срещу 16 декември, като е бил подложен на детектор на лъжата, на който се е провалил. Ковачки е обвинен за палежа на коли в "Младост" и "Хаджи Димитър". Ковачки е криминално проявен. Към момента не е установена връзка между него и другия задържан за палежите Куката, което не означава обаче, че разследващите не работят в тази посока, казаха от полицията.

Вчера в предаването на Дарик радио "Годината" министър-председателят Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов похвалиха работата на полицията относно серията палежи на коли. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

ПАЛЕЖИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ - ГОРЯХА НОВИ ТРИ КОЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди