изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:55 EEST
38 ДЕЦА ПРЕДСТАВЯТ ТАЛАНТА СИ В КОЛЕДНА ПРОДУКЦИЯ    
Коледа38 талантливи деца от училището на изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски" ще се представят тази вечер в традиционната Коледна продукция. В нея те ще покажат какво са научили от 1 октомври до момента. Концертът ще се състои от 19 часа в ресторант "България".

 В него ще се представят 38 възпитаници на Стефка Василева - преподавател по тамбура и популярно пеене към центъра "Знам и мога" в училището, която тази година стана носител на наградата "Неофит Рилски".

В Коледната продукция ще се представят различните формации, ръководени от Стефка Василева - квартет "Тамбурина", вокална група "Смях", квартет "Кокона", Филип и вокална група "Цветя", които ще са гвоздеят на програмата. Децата ще изпълнят български и чужди ретро и нови хитове. Стефка Василева разказа, че Филип и ВГ "Цветя" ще представят свои любими парчета. С изпълнителите на тамбура ще свири и техният преподавател, те ще изпълнят "Фантазия за пет тамбури, барабани и пиано". Произведението е на добричлията Костадин Бураджиев, а Стефка Василева го е аранжирала за пет тамбури. С "Тамбурина" ще свирят и барабанистът Емил Стефанов от фамилията Начкови от класа по ударни инструменти на Даниела Ламбова и Денис Алкин от класа по пиано на Силвия Павлова. Специални гости ще бъдат носителката на многобройни награди Виктория Пенева от Тервел - досегашна възпитаничка на Стефка Василева и настояща ученичка на Милена Пеева, и Хорът на майките.

"Трудно ми е да работя с толкова много деца и съм благодарна, че имам подкрепата на колегите ми", сподели за НДТ Стефка Василева. Тя кани добричлии да присъстват на Коледната продукция и да се насладят на таланта на децата. НДТ

 


Сходни връзки

38 ДЕЦА ПРЕДСТАВЯТ ТАЛАНТА СИ В КОЛЕДНА ПРОДУКЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди