изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - За много от вас се очертават придобивки от различен характер, които няма съмнение, че ще ви направят доволни. Избягвайте да се претоварвате и се грижете по-добре за здравето си.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за начало на обмислени занимания, от които очаквате не само да подобрите финансите, но и да постигнете напредък в кариерата си.

БЛИЗНАЦИ - Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, имате потенциал да се справите, направете го елегантно и без нерви. Ангажирането ви с чужди проблеми може да ви донесе

РАК - Новите начинания днес ще ви носят очакваните добри резултати, за това бъдете активни и работете. Ще има какво да ви радва и в семейството.

ЛЪВ - По отношение на текущите ви ангажименти и най-вече в деловата сфера са възможни известни затруднения, но като цяло няма да срещнете непреодолими препятствия.

ДЕВА - Ако планирате за днес подписване на споразумения и договори, бъдете подготвени и внимателно проучвайте условията по тях. Бъдете дипломатични и не споделяйте подробности от бита си.

ВЕЗНИ - Не пренебрегвайте личните си ангажименти, за които времето ви е ограничено. Хранете се здравословно и ограничете приема на течности.

СКОРПИОН - Направените покупки през тези дни се отразяват на бюджета ви, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и подобряване удобствата на дома, в подкрепа на духа и настроението си.

СТРЕЛЕЦ - Сътрудничеството ви с хора и колеги, които разбират естеството на работата и проблемите ще ви улесни да преодолеете възможните затруднения.

КОЗИРОГ - У вас се пробуждат скрити сили, които насочени в правилната посока могат да ви изведат по-бързо от състоянието, в което сте сега. Подходящо време за оздравителни процедури на белите дробове.

ВОДОЛЕЙ - Очакванията ви не са напразни и ще получите това, което желаете. Подходящо време за начало на нови дела, за преосмисляне на повтарящи се от миналото ситуации и приемане на новостите в живота ви.

РИБИ - С повече внимание и активност ще се отнесете към събития, имащи отношение към финансите ви. Усвоеният опит ще си каже думата, възможно е сътрудничество с хора от бранша или начало на нова дейност.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди