изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:51 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 20.12.2011    
Времето  През следващото денонощие времето ще остане облачно. През нощта над Източна България валежите от дъжд ще продължат, докато над останалите райони от страната преваляванията временно ще спрат. Към сутринта от запад отново ще завали - по високите полета на Западна България и в Предбалкана - слаб сняг, в останалите райони - дъжд, който по-късно през деня, с ориентирането на вятъра от запад и проникването на нова порция студен въздух, ще се примесва със сняг.

Минимални температури - между минус 2° и 3°, в София - около минус 2°, в крайните източни райони до 6-7°. Максимални - между 2 и 7°, в Югоизточна България и по Черноморието, където валежите ще са само от дъжд, до около 10°. В София: 2-3°.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца, късно през деня ще започне да се повишава.

Зимно време в планините, въпреки че температурите временно ще се повишат. Ще остане предимно облачно и мъгливо, с прекъсвания ще превалява слаб сняг. Над Рило-Родопската област облачността временно ще се разкъса. Ще духа умерен и силен югозападен вятър, който през втората половина от деня ще започне да се ориентира от запад-северозапад и отново ще застудява. Максимална температура на 1200 метра - около 3°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще бъде облачно и ще превалява дъжд, но вече по-слаб. Привечер вятърът ще се ориентира за кратко от североизток. Максимални температури - от 9 до 12°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 16 - 22 декември 2011 година

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2011 ГОДИНА

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 20.12.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди