изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:13 EEST
Бербатов изправи Юнайтед пред финансова дилема    
СпортРекордната покупка на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов има само 6 оставащи месеца от договора си с Манчестър Юнайтед, но още не е уведомен нито от треньора Алекс Фъргюсън, нито от изпълнителния директор Дейвид Гил дали контрактът му ще бъде удължен. Английският шампион плати 30,75 милиона паунда на Тотнъм за българския нападател през лятото на 2008 година. Димитър Бербатов дори не се появи на пейката на Юнайтед за финала в Шампионската лига миналия сезон срещу Барселона, а сега се превръща във все по-незначителна фигура на "Олд Трафорд", пише "Телеграф".



30-годишният стрелец започна като титуляр едва един мач този сезон във Висшата лига при равенството 1:1 със Стоук Сити през септември, предаде Novsport.

Според "Телеграф" Юнайтед може да бъде принуден да удължи с година договора на Бербатов, за да може да вземе някакви пари за него при евентуален трансфер през лятото. Изданието припомня, че след Нова Година Берба ще има свободата да преговаря с всеки клуб за свободен трансфер в края на сезона, при положение, че не поднови контракта с "червените дяволи".

Ситуацията на Бербатов е сложна заради опцията в договора му за удължаване за още 12 месеца. От друга страна, българинът прибира по 100 000 паунда на седмица на "Олд Трафорд". Така за Юнайтед дилемата е следната – да рискува да загуби Бербатов без пари през лятото и да не удължи договора му или да му плати близо 5 милиона паунда заплата за следващия сезон с риска, че той може би няма да бъде нито продаден, нито използван в тима на Алекс Фъргюсън. http://corner.dir.bg
 


Сходни връзки

Бербатов изправи Юнайтед пред финансова дилема | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди