изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:07 EEST
ИЗИДА СЧУПИ РЕКОРД И ИЗСТРЕЛЯ ТЕНИСА В ДРУГА ГАЛАКТИКА    
СпортС всяка изминала година историята на тенис клуб Изида става все по-богата.

Стъпка по стъпка ръководството на клуба изпрати тениса в Добрич в нова галактика - там, където се играе космически тенис. Направи го през октомври, когато за първи път организира турнир при жените с награден фонд 25 000 долара. С колосалната сума бе счупен рекорд за награден фонд, даван в най-новата история на спорта в Добрич.
С действията си пък ръководството на компанията е истински пример за концесионер на спортна база в България. Потвърждение за това даде лично спортният министър Свилен Нейков, по време на визитата си в Добрич. 
В същото време продължават успехите на ракетите на добричкия клуб. Христина Дянкова вече е №4 в националната ранглиста при 16-годишните. Калина Божилова за първи път триумфира в турнир от държавния календар. Двете ни ракети при девойките се включиха и в първия международен турнир по плажен тенис, където играха финал и спечелиха красиви купи.    
Заявка за големи успехи през следващите години дават и най-малките тенисисти на клуба. Марина Христова и Виктор Дойчев бяха отличени при 8-годишните на специална церемония на федерацията за отличното си представяне в детските турнири на Девин.
Като №7 при 12-годишните ще посрещне 2012 г. Габриела Петкова, която доскоро тренираше в Изида, а вече е в столичния клуб 15-40. Под ръководството на добричлията Пресиян Коев тя се устремява към нови успехи и към челото на таблицата.
Голямо поле за изява имат и десетките любителите на тениса в Добрич. Чрез веригите от турнири на ТК Добрич те имат възможност да премерят сили и да се наслаждават на играта. През 2011 г. клубът проведе общо 26 турнира за мъже, жени, двойки и смесени двойки. На кортовете на спортен комплекс „Простор” това бе годината на Мирослав Недялов и Любомир Владов при мъжете и на сестрите Димана и Ирина Митеви при жените. На специално тържество на 23 декември всички призьори ще бъдат наградени.    


 


Сходни връзки

ИЗИДА СЧУПИ РЕКОРД И ИЗСТРЕЛЯ ТЕНИСА В ДРУГА ГАЛАКТИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди