изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:24 EET
НЕВЕРОЯТЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НАПРАВИХА ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА АЛЕКС    
НовиниНевероятен коледен концерт изнесоха миналата вечер Гласовете на България в рамките на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!".


За 5-годишната Александра Маркова пяха Игор Шабов, Гергана Коева, Валентина Димитрова, Ани Сарандева, Георги Дюлгеров, Кристина Аврамова и Георги Георгиев. Всички те показаха, че освен изключително талантливи са и с големи и добри сърца. Всеки един от Гласовете изрази надеждата си, че Алекс ще оздравее и че ще има щастливо детство. По време на благотворителната инициатива бяха събрани 1 130 лева.
Концертът започна с изпълнението на песента "Да протегнем на Алекс ръка" от децата от сдружение "Ръка за таланта" с вокален педагог Стефка Димитрова, организатор на кампанията. На сцената бурни овации предизвика квинтет "New 5" към СОУ "Св. Климент Охридски" с вокален педагог Милена Пеева. Чудесните млади хора изпълниха първата си авторска песен „Chance for better life”, а водещите Виктория, Мелани и Мария-Магдалена призова присъстващите да я подкрепят на 14 януари на полуфинала на "Евровизия". Много бяха аплодисментите и за друг добрички талант - Пламен Добрев, възпитаник на националното музикално училище "Любомир Пипков" в София. Той се представи с две английски песни, като си акомпанира сам на пиано.
Градусът на настроението се покачи с излизането на сцената на първия участник в "Гласът на България". Георги Георгиев започна с "Облаче ле, бяло", а когато запя народна песен младежи се качиха на сцената и играха хоро. Не стихваха овациите за всички Гласове на България - Кристина, Георги Дюлгеров, Валентина, Гергана, Ани... Истински фурор предизвика Игор Шабов, който се раздаде и показа, че не случайно по време на формата бе любимец на публиката. Игор зарадва Алекс и с коледен подарък. Участниците в концерта поднесоха и изненади - прозвучаха два дуета. Валентина и Игор взривиха залата с рокаджийско парче, а авторската песен "Защо се сбогувам" на Георги Дюлгеров бе изпълнена от него и Ани. И четиримата признаха, че за първи път пеят песните в такива дуети. В края на концерта децата от сдружение "Ръка за таланта" връчиха на Гласовете на България благодарствени адреси.
Коледният концерт "Да протегнем на Алекс ръка!" се състоя с подкрепата на община град Добрич, книжарница "Марина", парк-хотел "Изида", ВиК, читалище "Йордан Йовков" и медиите в Добрич.


 


Сходни връзки

НЕВЕРОЯТЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НАПРАВИХА ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди