изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:37 EEST
ПОМОЩНИЦИТЕ НА ДЯДО КОЛЕДА    
Коледа

На Коледа стават чудеса и децата получават подаръците, за които са помолили Добрия старец. За това помага активно екипът на магазина за играчки, който ви представяме. Там от години са усърдни помощници на Дядо Коледа в нелеката му задача да зарадва децата на Добрич



Хитовите играчки и тази година са рекламните играчки, които децата и техните родители познават най-вече от детските канали и детските сайтове. Децата много обичат LEGO, занимателни игри, куклите неминуемо са предпочитани от момичетата. Магазините предлагат хубави занимателни пъзели, образователни игри, за хиперактивни дечица има бънджита, палатки и други. Нови са играчките „Megablook”, които са с по-големи елементи и са за по-малки деца. Има и играчки за сглобяване на различни модели и дават пространствени решения. При куклите тази година за малко по-големите момиченца има нови кукли на Барби, Рапунцел, чиято коса свети, на Ариел и други герои на Дисни. Новост тази година са и куклите, които вече говорят и пеят на български. Такава е куклата Мария, която има 100 сензора и има доста екстри. "Имаме клиенти, които много държат играчките да говорят и пеят на български език и вече имаме кукли за тях" - каза продавач-консултантката Семра Костадинова.  

В магазините може да се намери подходящия подарък за всяко дете на възраст от 0 до 14, че и повече години.

Тази Коледа сред най-търсените са гръчнарското колело, хеликоптерите, играчки, с които се рисува на тъмно. Цените варират и могат да се удовлетворят всички клиенти - както тези, които търсят по-евтини играчки, така и тези, които искат да зарадват детето с по-скъпа играчка. Според продавач-консултанта, тази година пазарът на играчки в навечерието на Коледа е по-активен в сравнение с предходната година. Повечето родители идват в магазина със списък, за да изпълнят желанията на малчуганите. „Коледа е все пак. За празниците всяко дете иска нещо хубаво” - обяснява Семра Костадинова. Разбира се, има и такива, които не могат да ги позволят да купят повече играчки, купуват по една, по две. Дори търсената играчка да я няма в момента в наличност в магазина, тя може да бъде поръчана и доставена. Търсещите родители могат да се запознаят с възможните играчки и от каталози.

Магазинът, в който ще ви посрещнат Семра Костадинова и нейната колежка, се намира срещу бившето кино „Добрич”,  до сладкарница „България”. Фирмата държи още два магазина за детски играчки - „Люляка” /до „Българско пиво”/ и между пощата и мола.

 


Сходни връзки

ПОМОЩНИЦИТЕ НА ДЯДО КОЛЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди