изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:37 EEST
Въоръжен обра магазин в центъра на София    
Новини

Въоръжен мъж обра денонощен магазин за алкохол и цигари в София. Грабежът стана тази сутрин на столичния булевард "Христо Ботев". Пострадали няма, откраднат е оборотът на магазина, който към този час бил около 100 лева, съобщи bTV.



В последния ден на Коледа София е необичайно пуста. В 9.30 часа тази сутрин от това се възползвал въоръжен мъж, който нахлул в денонощния магазин за алкохол и цигари на ъгъла на булевард "Христо Ботев" и улица "Парчевич".

"Дойде и извади пистолета и каза да давам парите”, разказа продавачката. Описа престъпника с бежово яке, дънки, сива шапка и с нещо като забрадка на лицето. Жената призна, че се е уплашила, сетила се да натисна паник бутона, но не посмяла. Мъжът не е докоснал стоката в магазина. Поведението му след обира показва, че вероятно има опит в грабежите. Интересното е, че след като получил сумата, крадецът не побягнал, а спокойно прибрал пистолета и парите и си тръгнал.

Целият обир е заснет от камерите за наблюдение на магазина. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Въоръжен обра магазин в центъра на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди