изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:47 EEST
НЕПОВТОРИМА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ    
Коледа

Формулата на младата дизайнерка от Добрич Антония Марева, която работи за фирма „Евея”. На тазгодишното 11-о издание на „Модна фиеста” в Албена тя бе обявена за „Най-обещаващ млад дизайнер”



Своя съвет към дамите - как да бъдат неповторими в новогодишната нощ, даде младата дизайнерка от фирма „Евея” Антония Марева, която на тазгодишното издание на „Модна фиеста” в Албена получи приза „Най-обещаващ млад дизайнер”. „Изборът на новогодишния тоалет зависи от  много фактори, като това - къде и как ще празнуваме. В крак с модните тенденции, тазгодишното вдъхновение на повечето световни дизайнери е в стила на 20-те години на ХХ век и включва металик, кадифе, точки. Червеният цвят отново се завръща. Актуална е дантелата. Модерните дами ще заложат и на цепките в различните им дължини и форми, които придават повече женственост” - сподели  Антония.

Новогодишната нощ е за забавление и изборът на тоалет за всяка дама зависи - освен от модните тенденции, също и от характера и възрастта й, за да изглежда тя неповторима -  допълва младата дизайнерка. Това може да стане с блестяща черна рокля. Някои пък предпочитат стила на Джаки Кенеди. Други ще заложат на коктейлната черна рокля, но, за предпочитане е тя да е с някакъв акцент - може дантела, която ще е особено актуална през 2012 г. За жените, които искат да са оригинални и шокиращи, Антония Марева препоръчва да заложат на денди стила и тоалетът им да е от риза, панталон, папионка, тиранти, може фрак или сако в мъжки силует, а може и бомбе, обсипано с пайети. „На мен ми харесва минималистичният стил, като се акцентира на по-нестандартни места, дори акцентът може да е в цвета на конеца на шева” - споделя дизайнерката. Според нея, модата на 2012 година ще е под знака на 20-те години на миналия век, като се залага на ярките цветни десени, на точките, металика. Дължините ще са класически - до и малко под коляното.

В навечерието на празниците Антония Марева съветва дамите да не забравят, че какъвто и да е изборът им за новогодишната нощ, той трябва да е такъв, че те да се чувстват като звездата на бала. НДТ

 


Сходни връзки

НЕПОВТОРИМА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди