изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:24 EEST
Потрес! Разкарват трупове с училищни автобуси в Бургас    
НовиниНа 25 декември кметът на община Руен Исмаил Осман изпратил до моргата в бургаската болница училищният автобус, с който се возят учениците от близките села, за да прибере покойник с него. Оказва се, че това не е единична неадекватна реакция на изпаднал в умопомрачение кмет, а масова практика в Бургаско да се разхождат трупове с всевъзможни превозни средства, пише "Бесове".


Кметът ползвал за катафалки и таксита и различни търговски микробуси. Очевидци разказват как с микборус, в който се пренасят строителни материали, от бургаската моргата е изнесен друг покойник, за когото роднините купили от траурна агенция ковчег и кръст. Понеже нямало възможност ковчегът да се сложи хоризонтално, те го подпрели вертикално, а починалият хвърлили върху торбите с цимент.

”И с ремаркета ги вземат, и в багажниците ги пъхат, нямат пари да платят за превозването – народът е беден”, твърдял санитарят от моргата в Бургас.

Роднини на умрели се пазарили дори и за суми от порядъка на 30 - 40 лева, затова предпочитали да си ги вземат с личните коли, поставяйки ги като живи - седнали на задната седалка и облегнати на раменете им, с ремарке или в багажника, вместо да отдадат последна почит на своя покойник, изпращайки го подобаващо.

Явлението в Бургас, обаче е придобило уродливи размери.
 


Сходни връзки

Потрес! Разкарват трупове с училищни автобуси в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди