изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:23 EEST
Пребиха жестоко шефа на фонд ”Земеделие”    
Новини

Директорът на Държавен фонд „Земеделие” Румен Порожанов е пребит жестоко тази вечер, предаде "Нова телевизия", като се позова на полицейски източници. Той е нападнат   преди 21 часа във входа на кооперацията, в която живее, в столичния квартал "Борово".



Нападателите, облечени в камуфлажни дрехи, го причакали близо до входа на кооперацията, съобщи bTV.  Те били въоръжени с бухалки. Ударите започнали пред вратата и продължили вътре.  Нападателите  се издирват.

След инцидента е настанен във Военна болница, предаде БТА. Няма опасност за живота му, добавя "Фокус".

Все още не се съобщават официални версии за тежкия побой.
Работи се по всички версии - от грабеж до побой с цел сплашване, съобщи БНТ.

Порожанов е дългогодишен служител на Министерство на финансите, където бе шеф на дирекция и началник на кабинета на Симеон Дянков. Той представляваше българската страна в проекта „Бургас – Александруполис”, преди правителството да се откаже окончателно от него, припомня "Фокус".
От март е директор на фонд "Земеделие".

Политическата кариера на Порожанов започва през 1992 година като главен специалист в Министерството на финансите когато министерството се ръководи от Иван Костов. В кабинета на Жан Виденов през 1995 и 1996 година Порожанов е съветник в Министерския съвет. След това той се връща като началник на отдел в Министерството на финансите. По време на управлението на НДСВ, през 2001 година, когато финансов министър е Милен Велчев Румен Порожанов е назначен като директор на дирекция "Финанси на реалния сектор".

Румен Порожанов е най-имотен сред аграрните шефове, писа преди време в. "Стандарт". Според имотната декларация семейството му живее в апартамент от 247 квадрата с гараж от 20 кв. м в София. Притежава и къща в София -124 квадрата с гараж от 30 кв. м. Освен имотите и колите Порожанови имат 150 000 лв., които пазят на влог в различни валути.
Румен и Веска Порожанови залагат и на акции. Двамата притежават ценни книжа от избите "Розова долина" и "Пълдин", в "София БТ", ЦКБ, Софарма, Химимпорт, "Елхим Искра" и "Монбат".

На 21 ноември изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов бе пребит пред дома си. Нападателите му още не са арестувани. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Пребиха жестоко шефа на фонд ”Земеделие” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пребиха жестоко шефа на фонд ”Земеделие”
Автор: Anonymous да 2011-12-30 @ 09:33 EET
Само шефа на фонд "Земеделие ли е пребит?Защо за случаят вТервел РДВР  Добрич нищо  не казват или делим пострадалите на големци и малки хора!Всички еднакво ги боли,когато бъдат пребити изневиделица!Побойниците да бъдат пребивани по същия начин по който те са пребивали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пребиха жестоко шефа на фонд ”Земеделие”
Автор: Anonymous да 2011-12-30 @ 09:39 EET
На тези години ей така както си вървиш случайно те пребили е като "мъжът и жената интимно''

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди