изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:19 EEST
Огнедишащо меню за новогодишната трапеза    
Коледа

Според китайския астрологически календар 2012 е годината на Водния дракон. Ето с какво трябва да се съобразим при декорацията и избора на празнично меню.



Огнедишаща декорация
Украсата на новогодишната маса трябва да е огнедишаща – в пряк и в преносен смисъл. Изобилие от свещи, повече от друг път – все пак приветстваме с добре дошъл в дома ни дракон! Между свещите, чашите и чиниите, разпръснете златно-жълти гирлянди. По същия начин украсете столовете и лампите в стаята.
За да направим мили очи на Водния дракон, оставете навсякъде из къщата фигурки на водни животни – риби, рачета, морски звезди и поне една фигурка на дракон.

Огнедишащо меню
На трапезата трябва да поднесем меню с много подправки и поне едно лютиво. Подправете ордьоврите, салатите и основното ястие с пипер, риган, кардамон, индийско орехче, карамфил, къри и чили. Ако има деца на масата, пригответе нещо отделно за тях. Добър избор е да сготвите не лютиви ястия и да поставите на масата „огнедишащи“ солници, с които всеки да подлюти допълнително храната си. http://www.az-jenata.bg

РЕЦЕПТИ ЗА НОВА ГОДИНА

Всички рецепти за Нова година на едно място

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

Огнедишащо меню за новогодишната трапеза | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди