изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:34 EEST
Хванаха мъж, застрелял приятел на Нова година    
Ред и сигурностПолицията в Бяла Слатина е разкрила извършителя на убийството на 59-годишен жител на града, станало в последните часове на 2011 година, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.

Малко след 22 часа на 31 декември жител на Бяла Слатина с инициали Р.И. (55 г.) се обадил на телефон 112, че е намерил в дома си прострелян със самоделен пистолет И.Б.(59 г.) от същия град, допълват от ОДМВР.

Р.И. е задържан от пристигналия на мястото полицейски екип като заподозрян за убийството на мъжа. След допълнителен оглед на местопроизшествието и работа по "горещи следи" е установено, че в новогодишната нощ след скандал Р. И. е прострелял зад лявото ухо И. Б. с пневматичен пистолет, пригоден за стрелба с бойни патрони 22 калибър.

В къщата на Р. И. са намерени още един газов пистолет от същия калибър, патрон, три гилзи и други веществени доказателства, свързани с убийството, уточняват от полицията. Започнато е досъдебно производство. dir.bg
 


Сходни връзки

Хванаха мъж, застрелял приятел на Нова година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди