изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:06 EEST
Откриха разчленен труп в чували на сметище    
Новини

Разчленен труп на мъж в черни чували е открит от роми на сметището в пазарджишкото село Алеко Константиново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Призори на 30 декември камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките, съобщиха Дарик радио и в. "24 часа". Трупът бил с отделени глава и крайници. В отделен найлонов плик ромът Тодор Гюров открил гениталиите на жертвата.



Тялото е на мъж на видима възраст около 40 години, каза говорителят на ОДП-Пазарджик Мирослав Стоянов. Самоличността на убития обаче още не е установена. От прокуратурата заявиха, че към момента няма подаден сигнал на територията на Пазарджик и региона за издирване на лице от мъжки пол на такава възраст.

МВР издирва камиона по сметосъбиране, който е превозил контейнера до сметището. Окръжният прокурор Димитрия Ганчева, която е и наблюдаващият прокурор по случая заяви, че са снети показания на хората, живеещи в района.

Четири коли събират ежедневно отпадъците в Пазарджик, съобщи управителят на фирмата Иван Танков. Той потвърди, че машините са били проверени в гаража от полицията.

Разследването продължава. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Откриха разчленен труп в чували на сметище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди