изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ

ОВЕН - Финансови нужди ще ви накарат да потърсите подходящия човек или институция, за да се справите със стартирането на нов проект или друго занимание, което изисква повече вложения.

ТЕЛЕЦ - Като цяло денят е подходящ за нови начинания и е един от най-добрите дни в месеца, но не използвайте режещи предмети.

БЛИЗНАЦИ - За много от вас денят се свързва с начало на проект, който включва старателен подбор на подходящите хора и намиране на най-добрите решения за него.

РАК - Заради настъпили промени, днес ще работите освен върху рутинните си задачи и върху нови, по които не сте подготвени предварително.

ЛЪВ - Ако вие не сте сред категорията на влиятелните хора, а се нуждаете от подкрепата им, ще са ви нужни силни аргументи и солидна подготовка.

ДЕВА - Денят е свързан с енергията на Кундалини, с нейното мощно въздействие и трансформации. Това изисква предпазливост и внимание във всички посоки.

ВЕЗНИ - В плановете ви влизат и нови начинания, на вас остава да изберете подходящия момент за стартирането им, като започнатото непременно трябва да бъде приключено.

СКОРПИОН - Възползвайки се от добрата енергетика на деня и разчитайки на познанията и опита си, ще преодолявате безболезнено появилите се трудности днес, каквито и да са те.

СТРЕЛЕЦ - Помагайки на тях, на практика помагате на себе си, защото сте свързани. И на вас, като духовни хора, това със сигурност ви е известно.

КОЗИРОГ - Бъдете открити в мислите и в поведението си, за да си осигурите предимствата, от които се нуждаете, най-вече в професионалната сфера.

ВОДОЛЕЙ - Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно, отвърнете и вие със същото.

РИБИ - Предвид последните развития на работното място и в делата ви като цяло, ще продължите и занапред да сте бдителни, като не изпускате от контрол нищо интересуващо ви.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди