изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:48 EEST
Откриха издирвания Георги, оказа се син на депутат    
Новини15-годишният Георги Иванов, син на депутата Лъчезар Иванов, бе намерен във вторник от столични полицаи, след като часове по-рано МВР публикува снимката му със съобщение, че е изчезнал и се издирва. Синът на депутата бе открит във вторник  от служители на столичното Трето РПУ пред мола на ул. "Опълченска", предаде БНР.


По-рано съобщение на МВР гласеше, че на 1 януари около 23.45 часа 15-годишният Георги Иванов  е напуснал дома на родителите си в столичния жк "Дианабад" и оттогава е в неизвестност. В съобщението се уточняваше още, че Георги е висок около 180 см, с обръсната глава и кафяви очи.
МВР публикува и снимката на издирвания Георги, но няколко часа по-късно съобщи, че момчето е намерено.

Полицаите от Трето РПУ спрели момчето и му поискали документ за самоличност. Георги обяснил, че тъкмо се канел да отиде в Първо РПУ. Той е жив и здрав и предаден на служителите от сектор "Издирване" в районното полицейско управление.
По непотвърдена информация Георги Иванов е публикувал съобщение на страницата си във Фейсбук, че се намира на сигурно място и всичко с него е наред, съобщи "Труд".
Според близки до семейството Георги се покрил, защото се скарал с майка си, съобщи в. "24 часа".

През 2009 г. бившата съпруга на Лъчезар Иванов и дъщеря им го обвиниха в побой. Година по-късно името на депутата бе замесено в скандал, след като репортерка заяви, че й оказвал натиск по повод разследване. http://dnes.dir.bg

Полицията издирва 15-годишен софиянец

 


Сходни връзки

Откриха издирвания Георги, оказа се син на депутат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди