изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:05 EEST
Гръмналият се дискошеф - зет на сарафа Лудачки    
НовиниПрострелят се управител на кюстендилската дискотека "Планета Пайнер" Цветелин Иванов е зет на един от най-богатите сарафи на Кюстендил - Иван Лудачки, съобщава в. "Струма". Само преди няколко месеца, в средата на октомври 2011 година, с куршум в сърцето сложи край на живота си синът на Лудачки - 25-годишният Светослав Иванов.

Именно Лудачки е собственик на дискотеката, в която вчера се простреля зет му. Освен нея той държи още няколко златарски ателиета в Кюстендил, в София и на морето, заложна къща и градина с череши край близкото село Дворище. Лудачки стопанисва и златарския магазин срещу кафене "Кристал" в Благоевград.

На това семейство не му върви, първо синът посегна на себе си, сега и зетят, явно кармата им е такава, толкова млади хора не бива да се прощават с живота си, коментираха вчера кюстендилци.
 
 
Цветелин Иванов със съпругата си Мария

По време на инцидента Цветелин Иванов е бил в "Планета Пайнер". Запознати с привичките му твърдят, че често младият мъж след употреба на алкохол поставял оръжието на служебната маса, от която наблюдавал работата и клиентите в заведението.

Състоянието на Иванов вече е стабилизирано и за живота му няма опасност. Той е с повърхностно прострелване в лявата част на тялото, опериран е и е добре. Версиите, по които се работи, са две. Едната от тях е, че става въпрос за опит за самоубийство, другата - че прострелването е неволно. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Гръмналият се дискошеф - зет на сарафа Лудачки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди