изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:17 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ЛАГЕР ИЗВЪН ДОБРИЧ    
СпортОтборът на Добруджа ще проведе зимната си подготовка изцяло при домашни условия. Избраниците на Валентин Ангелов ще тренират в Добрич и ще наблегнат на контролните мачове. На 28 януари "жълто-зелените" ще играят с Калиакра , а три дни след това е проверката с Черно море (Варна). За началото на февруари са уговорени още три контроли.

На 11 февруари добруджанци ще премерят сили с още един тим от първия ешелон - третия в "А" група - Черноморец (Бургас). Два дни по-късно Добруджа ще играе контрола с Доростол (Силистра), като мачът ще е на новото игрище с изкуствена тревна настилка в Добрич. На 18 февруари футболистите на Валентин Ангелов ще имат проверка с лидера в Североизточната "В" група Шумен.

Първата тренировка на Добруджа за 2012 година ще се проведе на 11 януари. От щаба на добричкия клуб информираха, че на този етап единствено вратарят Николай Марков няма да започне подготовка с отбора. Той е желан от Локомотив (Пловдив) и ще премине пробен период при "смърфовете".

Междувременно стана известно, че пробен период в Добруджа ще премине централен защитник, който е юноша на ЦСКА. Това е 22-годишният Павел Панов, който се очаква за първата тренировка за Новата година. Очаква се предсезонна подготовка с отбора да започнат и други футболисти, с които старши треньорът Валентин Ангелов води разговори за привличането им.

 

БАРСЕЛОНА И МИХАЕЛА - ДЪЩЕРЯТА НА ХРИСТО СТОИЧКОВ, ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ЛАГЕР ИЗВЪН ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди