изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:21 EET
ФЪРГЮСЪН ВРЪЩА РУУНИ ЗА ГОСТУВАНЕТО НА НЮКАСЪЛ    
СпортМениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри, че възнамерява да гласува доверие на Уейн Рууни за днешното гостуване на "червените дяволи" на Нюкасъл. Нападателят пропусна последния мач на своя отбор, като дори не беше в групата при загубата от Блекбърн с 2:3 на 31 декември.

Според информациите Рууни и Дарън Гибсън за вбесили своя мениджър  с това, че са нарушили режима и са си позволи да се забавляват в нощен клуб до ранни зори. В резултат двамата са били глобени и извадени от групата за домакинството срещу Блекбърн. "Ще се опитаме да направим така, че Рио Фърдинанд и Райън Гигс да са готови за сряда. Андерсон също ще е по-добре, след като изигра 45 минути в събота след четиримесечно отсъствие. Разбира се, Уейн Рууни ще бъде на разположение. Той пропусна няколко тренировки. За да бъдеш в състояние да играеш в тази лига, не можеш да пропускаш тренировки", каза Фърги.

 

ИНТЕР СЕ ОПИТВА ДА ОТМЪКНЕ ТЕВЕС ОТ МИЛАН

Шефовете на Интер се опитват да отмъкнат под носа на градския си съперник Милан трансферната му цел №1 - Карлос Тевес. В последните дни на 2011 година и в първите на 2012 година Масимо Морати се е чул с мениджъра на Манчестър Сити Роберто Манчини, за да разпитва за евентуален трансфер на аржентинеца при "нерадзурите". Под натиска на спортния директор Марко Бранка и останалите хора от ръководството президентът на 18-кратните шампиони в Серия "А" обмисля да предложи 25 милиона евро за нападателя още през този месец. Бранка искаше Тевес още през лятото, но тогава Морати отказа да инвестира големи суми. Това е идеалният вариант за "гражданите", които искат да продадат Тевес още сега, а не да го дават под наем, както го искат от Милан. Повече от месец босовете на "росонерите" преговаряха с юношата на Бока Хуниорс и дори се договориха с него за контракт до 2015 година. Вицепрезидентът на 7-кратните първенци на Европа Адриано Галиани вече обяви, че ще чака до последния момент Тевес да пристигне в клуба. От Сити първо казаха, че не искат да дават под наем играча с №32 , но после се съгласиха на този вариант. Сега остава само Милан да гарантира, че през лятото ще закупи футболиста за 23 милиона евро. На този етап "червено-черните" предлагат да имат опция за откупуване, а от Манчестър Сити желаят тя да бъде задължителна. Мениджърът Роберто Манчини се страхува, че при преотстъпване сега и без клауза със задължително закупуване през лятото Тевес  отново може да се окажа в състава му. Както е известно, двамата не си говорят, откакто през септември нападателят отказа да влезе като резерва при гостуването на Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Той не е играл изобщо оттогава насам.

 

САВИОЛА ПРЕПОДПИСА С БЕНФИКА

Аржентинският нападател Хавиер Савиола продължи договора си за още един сезон с първодивизионния португалски футболен клуб Бенфика, съобщи клубът от Лисабон. Договорът на Савиола сега "е до 30 юни 2013 година", уточни Бенфика в комюнике, публикувано в сайта на португалската борса. Савиола пристигна в Бенфика през 2009 година от Реал (Мадрид), където рядко беше титуляр. През лятото на 2009 година Савиола подписа с Бенфика за три години с опция за още една година за 5 милиона евро.

 

 

МОУРИНЬО: НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛЯМ С НИТО ЕДИН ИГРАЧ

 

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо каза, че не би искал да се раздели с нито един играч през януарския трансферен прозорец. "Искам да съм ясен - аз не искам да се разделя с нито един играч", каза португалeцът на пресконференция преди днешния мач от 1/8-финалите на турнира за купата на Испания с Малага като домакин. "Играчите знаят това, бордът на директорите също. Аз искам да започна и да завърша сезона с едни и същи играчи". Испанските медии често пращат играчи, които по-рядко попадат в титулярния състав на "лос бланкос", в други отбори, най-често в Англия. Според испанските медии аржентинският нападател Гонсало Игуаин, който се конкурира в нападението с френския национал Карим Бензема, е трансферна цел на Челси. Испанските медии пращат в други отбори и централния защитник Раул Албиол и полузащитника Естебан Гранеро.

 

 

 

ГУАРДИОЛА ОСТАВА В БАРСЕЛОНА ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА

 

Треньорът на Барселона Пеп Гуардиола е уверил президента Сандро Росей, че ще остане още една година в клуба и че ще преподпише договора си за сезон 2012/2013, съобщи агенция АНСА. В края на миналата година световната футболна централа ФИФА и списание "Франс Футбол" определиха тримата най-добри треньори за 2011 година. Хосеп Гуардиола (Барселона), Жозе Моуриньо (Реал Мадрид) и Сър Алекс Фъргюсън (Манчестър Юнайтед) ще спорят за приза тази година. Победителят ще бъде определен на 9 януари в Цюрих.

 

БАРСЕЛОНА И МИХАЕЛА - ДЪЩЕРЯТА НА ХРИСТО СТОИЧКОВ, ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС

 

 

 

 

ФУЛЪМ ПОБЕДИ АРСЕНАЛ С 2:1

 

Фулъм постигна третата си победа над Арсенал в историята на Висшата лига, след като стигна до обрат в резултата срещу “артилеристите” и победи с 2:1 в мач от 20-ия кръг на шампионата. Арсенал откри резултата в 21-ата минута, когато Лоран Кошиелни с глава засече центриране на Аарън Рамзи. 12 минути преди края гостите останаха с човек по-малко, след като Йоан Джуру получи втори жълт картон. Пет минути преди края юношата на Арсенал Стив Сидуел се разписа с глава за 1:1. Бившият мениджър на Тотнъм Мартин Йол записа първата победа над Арсенал в кариерата си във Висшата лига, след като Боби Замора отбеляза в добавеното време. Победата изкачи тима на Мартин Йол на 13-о място с 23 точки, с 8 над зоната на изпадащите. Арсенал остава пети с 36.

 

 

 

ИЗБРАХА НЕЙМАР ЗА НАЙ-ДОБЪР В ЮЖНА АМЕРИКА

 

Нападателят на Сантос и на бразилския национален отбор Неймар бе избран за футболист номер 1 на Южна Америка в анкета, която по традиция се обявява на 31 декември от големия уругвайски вестник Ел Паис. Неймар спечели Копа Либертадорес със Сантос и вече бе избран за футболист номер 1 на Бразилия за отиващата си година. Според резултатите от анкетата, в която участваха 247 вестника и списания от 19 страни от Южна Америка, Неймар е най-добрият футболист на континента, а на второ място е чилиецът Едуардо Варгас (Универсидад де Чили). За най-добър треньор на годината в Южна Америка пък бе избран уругваецът Оскар Табарес.

 


Сходни връзки

ФЪРГЮСЪН ВРЪЩА РУУНИ ЗА ГОСТУВАНЕТО НА НЮКАСЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди