изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:12 EEST
ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОМЕНИ В ОБЩИНСКА НАРЕДБА    
НовиниДо 20 януари се провежда публично обсъждане на изменение и допълнение на Наредбата за упражняване на правата върху общинската част от капитала на търговските дружества, гражданските дружества, информират от общината в Добрич.


Според докладната записка на кмета Детелина Николова, с решение от 16.12.2008 г. Общинският съвет е приел нова Наредба за упражняване на правата върху общинската част от капитала на търговските дружества, гражданските дружества по Закона за задълженията и договорите и сдружения по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Тя е изменена на два пъти през 2009 г. Новото предложение за промени се налага поради промени в нормативната уредба, констатации от проверка на  Сметна палата, които са отразени в регистрите на общината още след приключване на одита и поради ликвидация и преструктуриране на част от общинските фирми в общински предприятия ("Спортни   имоти" ЕООД, "Общински пазари" ЕООД и "Обреден дом" ЕООД), както и вливането на "Газинженеринг" ЕООД в "Жилфонд-инвест" ЕООД. Проектът за изменение е публикуван на интернет страницата на Община град Добрич.
 


Сходни връзки

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОМЕНИ В ОБЩИНСКА НАРЕДБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди