изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:18 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 6 – 12 януари 2012 г.    
Времето В петък от запад облачността ще се увеличи до значителна. Ще завали дъжд, отначало във вътрешността, а до обяд в целия район. На места се очакват по-значителни количества. Ще духа умерен, по Черноморието силен вятър от юг-югозапад. Утре вятърът ще се ориентира от запад, а до вечерта от север-северозапад.

По крайбрежието ще продължи да духа силен вятър от югоизток. Минималните температури ще са положителни между 1-6, а максималните ще са между 5-10.

В събота валежите в повечето райони ще са от сняг, само на места по Черноморието и в Югоизточна България все още дъжд, който и там по-късно също ще преминат в дъжд и сняг. В Североизточна България ще се образува снежна покривка. Ще духа умерен, а в Североизточна България и по Черноморието и силен северозападен вятър. Ще се създадат условия за навявания и заледявания. Температурите ще продължат да се понижават.

В неделя валежите временно ще спрат, най-късно по Черноморието и в Югоизточна България. Ще остане ветровито и студено с минимални температури между минус 8 и минус 3 и максимални от минус 3 до плюс 2 градуса.

В понеделник ще е облачно със слаби валежи от сняг, главно в Дунавската равнина. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са от минус 7 до минус 2, а максималните минус 1, плюс 4 градуса.

До края на периода ще има променлива облачност. На места са възможни слаби превалявания от сняг. Ще е почти тихо с преобладаващи минимални температури между минус 7 и минус 2, а максималните ще са от минус до плюс 4 градуса.

С усилване на вятъра от югоизток вълнението ще се усили до 3-4 бала, но в последствие ще отслабне до 2-3. Температурата на морската вода ще е 6-8 градуса.

 

 

Деж.синоптик: Б.Маркова

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ

 

С мечта за летните дни

 

 

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 6 – 12 януари 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди