изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:17 EET
Влак блъсна кола в Струма, двама оцеляха    
Новини

Двама мъже оцеляха като по чудо, след като товарен влак удари кола на охраняем ж.п прелез в Перник и тя падна в река Струма, съобщиха от Областната дирекция на МВР в миньорския град. Катастрофата е станала вчера около 16.30 ч. на ж.п прелеза "Кракра".



24-годишен шофьор с лек автомобил "Рено Лагуна" пресичал при вдигната бариера, когато бил пометен от товарен влак, движещ се в посока Дупница. Колата била изблъскана от пътя и паднала в коритото на река Струма.

Шофьорът и 50-годишният му спътник са закарани в пернишката болница „Рахила Ангелова”. По-възрастният мъж бил освободен без наранявания, а шофьорът оставен под наблюдение, но според лекарите няма опасност за живота му.

Изясняват се защо бариерите на прелеза не са били спуснати преди да премине товарната композиция. Започнато е досъдебно производство.

Тази сутрин около 6 часа пък 21-годишен мъж бе блъснат и загина на място от влак в района между ж.п. прелеза на ул. “Университетска” и ж.п. гара Шумен, съобщи "Фокус". При извършения оглед криминалистите открили карта за пътуване на студент с настоящ адрес в Шумен. Полицията изяснява дали става дума за трагичен инцидент или за самоубийство. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Влак блъсна кола в Струма, двама оцеляха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди