изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:04 EEST
Цвети и Гришо газят наред: Бихме на двойки и САЩ, България №2 в групата    
Спорт Григор Димитров и Цветана Пиронкова продължават да радват българските любители на тениса, след като в решаващата среща на смесени двойки се наложиха с 8-5 над Марди Фиш и Бетани-Матек Сандс. Форматът на двубоя бе променен, а целта бе мача да свърши по-бързо и тенисистите да не се натоварват излишно преди предстоящите турнири в Сидни и Хобарт.

След днешната победа България ще завърши на второ място в група "А", а първи са чехите, които ще играят финал срещу Франция, след като победиха последователно България, САЩ и Дания.

Димитров и Пиронкова отново демонстрираха страхотен синхрон и показаха отличен тенис, което им донесе и ранен пробив. Стигна се до 3-2 в наша полза, когато Марди Фиш предизвика нов скандал и подобно на мача им на сингъл, и този път започна разправия с хасковлията. Дори супервайзорът на турнира трябваше да се намесва, но все пак страстите се охладиха и двубоят продължи.

Веднага след тази грозна сцена, предизвикана от американеца, българите бяха изправени пред две точки за връщането на пробива, но след перфектна игра Гришо и Цвети спечелиха следващите четири разигравания и измъкнаха подаването си. България поведе със 7-4, американците върнаха единия пробив, но веднага след това Димитров и Пиронкова отново спечелиха сервиса на противниците си и се поздравиха с победата.

TennisKafe.com

 


Сходни връзки

Цвети и Гришо газят наред: Бихме на двойки и САЩ, България №2 в групата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди