изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:26 EEST
50 ЕКИПА НА "Е.ОН" ОТСТРАНЯВАХА ПОВРЕДИ    
Новини50 дежурни екипа на "Е.ОН България Мрежи" са били навън през почивните дни, за да отстраняват повредите по електроразпределителната мрежа, възникнали вследствие на снеговалежите. Това съобщиха от пресцентъра на енергийна компания, оперираща в Североизточна България, като уточняват, че над 180 населени места са останали без електрозахранване в събота.

В понеделник сутринта те са били намалени до 60. От дружеството добавят, че всички екипи, обслужващи територията на двете области - Велико Търново и Габрово, са продължили с отстраняването на повредите. От компанията уверяват, че ще направят всичко възможно в понеделник вечерта електрозахранването навсякъде да бъде възстановено, като уверяват, че ако останат населени места без ток - то ще им бъдат доставени агрегати. "Е.ОН България Мрежи" е в постоянна връзка с регионалните структури на Гражданска защита и местната власт, добавят от дружеството. Екипите на компанията имат осигурен достъп до съоръженията от мрежата.
 


Сходни връзки

50 ЕКИПА НА "Е.ОН" ОТСТРАНЯВАХА ПОВРЕДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди