изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ


ОВЕН - Пълнолунието днес ще ви помогне да прозрете истини, които до сега са ви се изплъзвали или по други причини сте пренебрегвали. Ще подновите сътрудничеството си с някой, с когото и преди сте работили заедно и изпитвате взаимно уважение
ТЕЛЕЦ - Чувствителността ви е повишена, за това се стремете към хармония и равновесие, като синхронизирате действията си с всички, с които живота ви среща.
БЛИЗНАЦИ - Денят крие рискове от конфликти, поради повишената чувствителност у всички, простете злобните думи и не търсете вината у другите за своите грешки. Отделете повече внимание на собствените си занимания и грижи за семейството ви.
РАК - Ще работите за конкретни изпълнения, с които ще промените резултатите в своя полза и няма да се затрудните, ако сте решили да прекратите отношенията си с неприятни за вас хора.
ЛЪВ - Срещите ще ви носят очакваните резултати и емоции, а страстта на влюбените се увеличава. Спортните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса.
ДЕВА - Повишената ви емоционалност днес е предпоставка за по-неконтролирани изказвания и емоции, с които може да си навредите.
ВЕЗНИ - Денят е зареден с особена енергия, която се проявява по неочакван начин. Нечия изповед или друго проявление ще ви развълнува
СКОРПИОН - Ако сте дружелюбни и внимателни, бихте могли да се ползвате от благоразположението на колегите си и напреднете в усвояване на материята, в случай, че ви предстои нещо ново.
СТРЕЛЕЦ - При промяна на обстоятелствата не ставайте агресивни, преди това се успокойте и помислете. Ако срещнете нетолерантност простете и забравете, енергиите на деня могат да поднесат и други изненади.
КОЗИРОГ - Контактите ще са благоприятни и с възможност за нови оферти, ако активността ви е на лице, както и добронамереността ви във всеки момент, въпреки склонността ви към по-бурно изясняване на взаимоотношения и емоции.
ВОДОЛЕЙ - Денят за повечето от вас ще бъде динамичен и напрегнат. За последното вина носи и пълнолунието, което подсилват у много хора нездравите им емоции и води до конфликти.
РИБИ - Заставайки на твърди позиции, ще отстоявате интересите си и постигнете споразумения по служебен, бизнес или друг въпрос.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди