изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:57 EEST
В КРАЯ НА ЯНУАРИ ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ТАКСА "ВОДОПОЛЗВАНЕ"    
ИкономикаОт пресцентъра на Басейнова дирекция - Варна, припомнят, че до края на януари водоползвателите трябва да внесат в Басейнова дирекция информация за дължимите такси за 2011 г.

Съгласно изискванията на Закона за водите до 31.01. титулярите на разрешителни, включително на комплексни разрешителни, следва да представят в дирекцията информация за изчисляване на дължимата такса по образец, утвърден от министъра на околната среда и водите. Декларацията можете да се вземе от "Едно гише" в сградата на Басейнова дирекция във Варна, а така също да бъде свален файлът от сайта на дирекцията на адрес http://www.bsbd.org/v2/.
Басейнова дирекция уведомява, че дължимите такси за 2011 г. се изчисляват съгласно Тарифа за таксите за правото на разрешено водоползване и/или разрешено ползване на воден обект, приета с ПМС № 154 от 28.07.2000 г. В случай на несъответствие на представените данни с информацията, налична в Басейнова дирекция - Варна, клиентите ще бъдат уведомени писмено за размера на дължимата такса.
Заплащането на  дължимите такси следва да се извърши не по късно от 31 март 2012 г. по транзитната сметка на БДЧР – Варна: IBAN: BG02 TTBB 9400 3124 3173 88, BIC TTBB BG 22, "SG ЕКСПРЕСБАНК" - Варна. В платежното нареждане задължително се изписва номера на разрешителното, периода, за който се внася таксата, и основанието за плащане (вида на таксата). Копие от платежния документ се изпраща в Басейнова дирекция.
 


Сходни връзки

В КРАЯ НА ЯНУАРИ ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ТАКСА "ВОДОПОЛЗВАНЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди