изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ


ОВЕН - Подобряване на финансите или в друг план ще усетите нечие благоразположение върху себе си, което за много от вас идва като резултат от положени немалко усилия и добро отношение към работата и обкръжението ви.
ТЕЛЕЦ - По никакъв повод днес не проявявайте гордостта си, не бъдете високомерни и не се заяждайте с никого, за да не провалите добрите тенденции в живота ви. Работете за укрепване на семейните връзки и отношения.
БЛИЗНАЦИ - Благодарение на разумните ви действия благоприятните ситуации няма да са една и две, а с тях и възможностите ви за избор.
РАК - С постоянство и упорство ще постигнете и най-трудно осъществимите си цели, а започнатите днес нови начинания ще ви носят успехи.
ЛЪВ - Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, пътуванията на други от вас са свързани с творчески или професионални изяви.
ДЕВА - С разумни и целенасочени действия се отнесете към новостите в живота ви, без парадиране на възможности и благосъстояние, без гордост и излишни претенции.
ВЕЗНИ - Придържайте се към установените правила и норми, контролирайте претенциите, гордостта, злобата и завистта си, ако искате да сте добре приети навсякъде.
СКОРПИОН - Работете по актуализация на плановете си, като дадете предимство на новите начинания, които днес ще имат енергийна подкрепа и ще бъдат реализирани според очакванията ви.
СТРЕЛЕЦ - Започнатото днес ще ви носи удовлетворение – материално и лично, за това насочете енергията си натам, като заложите на качественото изпълнение на своята работа
КОЗИРОГ - Има какво да покажете и като професионалисти. За предпочитане е да не се изяснявате прекалено в чувствата си към някого, за да не останете разочаровани.
ВОДОЛЕЙ - Денят ще ви предложи изненади, бъдете подготвени, като по-добре контролирате гордостта и нагласата ви да назидавате, както и да капризничите по дребни поводи.
РИБИ - Влиянието ви сред околните ще расте, за това бъдете добронамерени и ще срещате взаимност. Търсещите работа ще имат срещи с работодатели, или ще се подготвят за такива.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди