изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:12 EEST
18-годишен пловдивчанин вписан в ”Гинес”    
Любопитно
18-годишният пловдивчанин Здравко Генов беше вписан в книгата на рекордите "Гинес" като притежател на най-голямата колекция от предмети за Батман в света, съобщи телевизия "Тракия".


Здравко Генов е ученик в 12-ти клас в пловдивската математическа гимназия. Учи програмиране, рисува и се справя отлично с английския език. Колекцията за Батман, която му осигури място в Гинес, се състои от 1160 предмета. От 6-ти януари насам обаче, откогато името му фигурира в книгата на рекордите, сбирката се увеличила още.

Може да си позволи да купува обаче само по-евтини експонати. За сравнение добре запазен брой от първото издание на Батман се продаде наскоро на търг за 60 000 долара. Смята, че най-добрият игрален филм за Батман е първият с участието на Майкъл Кийтън и Джак Никълсън, а Кийтън е най-добрият Батман.

Жокерът пък е любимият му противник на човека-прилеп. Тази година Здравко ще е абитуриент. Още не е решил какво ще кандидатства, може би защото доста неща му се отдават. Мечтата му обаче е да учи анимация. dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

18-годишен пловдивчанин вписан в ”Гинес” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди