изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ


ОВЕН - Успешни ще са занимания с дейности, свързани с големи проекти, производство, промишленост, продажби, политически и благотворителни изяви.
ТЕЛЕЦ - Промяна в обстановката наоколо би се отразила благоприятно на настроението ви, въпреки, че ще имате и други интересни хрумвания за деня.
БЛИЗНАЦИ - Ден с добра енергетика. За предпочитане е днес да се ориентирате към нови начинания и такива, насочени към заздравяване на семейните връзки.
РАК - Отлично време да се погрижите за всичко, което изисква вниманието и професионализма ви, което е важно за вас и хората, които цените.
ЛЪВ - Денят е подходящ за нови начинания, пробуждане на скрити сили и трансформация на сексуалната ви енергия.
ДЕВА - Насочете енергията си към всичко важно и ценно за вас, в това число към мащабните проекти и занимания, които изискват повече знания и опит.
ВЕЗНИ - Правилният избор ще ви помогне по-лесно да се подготвите и стартирате новите начинания, които днес ще се толерират от съдбата.
СКОРПИОН - Днес ще имате енергия и без затруднения ще поставите начало на важните и добре обмислени нови начинания, без да пренебрегвате и текущите си.
СТРЕЛЕЦ - Подпомогнати от добрата енергетика на деня, ще се мобилизирате и овладеете новостите и информацията, дори ако се наложи за сметка на личното ви време.
КОЗИРОГ - Денят се свързва със съпружеството и трансформация на сексуалната енергия. Насочена към добри проявления, тя може да твори чудеса.
ВОДОЛЕЙ - Начало на нов проект или друга, мащабна задача, по която сте вложили средства и труд ще бъде успешно приключена във времето.
РИБИ - Не пренебрегвайте заради тях текущите си задължения и по-малко влизайте в полезрението на началниците си.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди